Rezension von: Schilfgaarde, Antonie Paul, Het Archief van het Huis Bergh - Senn, Ernst (Zollerheimat, 1936)
Antonie Paul van Schilfgaarde: Het Archief van het Huis Bergh, Nimwegen : N.V. Druckerei G.J. Thieme, 1932.