Rezension von: Eggel, Franz Carl, De Historia Patriae Praecipue Franconico-Hohenlohica - Bauer, Hermann (Zeitschrift des Historischen Vereins für das Württembergische Franken, 1857)
Franz Carl Eggel: De Historia Patriae Praecipue Franconico-Hohenlohica. Prolusio Scholastica, Qua Orationem Inauguralem Ad D. Novembris MDCCLXXVII. In Acroaterio Publico Habendam Indicit, Oehringen Messer, [1777]. 15 S.; 4°.